Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες; Καλέστε μας στο: +30 2810 259 346

Smileweb

3 nteli drakou str

Αναλυτικά

Η SMILEWEB ΔΕΝ είναι απλά μια ακόμα εταιρία στον χώρο του web hosting και design. Φιλοσοφία μας είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία απόλυτα λειτουργικών, εύχρηστων και αισθητικά όμορφων ιστοσελίδων, έχοντας ως πρωταρχικό μας στόχο τον περιορισμό του κόστους στο ελάχιστο δυνατό!

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία να αποκτήσει την δική του δικτυακή παρουσία, ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες του διαδικτύου αλλά και της νέας οικονομίας, να τον βοηθήσουμε να ανοίξει για την επιχείρηση του ένα παράθυρο στο παγκόσμιο κοινό σεβόμενοι όμως απόλυτα τις οικονομικές του δυνατότητες, ειδικά τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων χρόνων.

Επιχειρηματίες και οι ίδιοι,γνωρίζουμε πολύ καλά την αγορά και φυσικά τα προβλήματα της, έτσι σας προσφέρουμε λύσεις-πακέτο για την δημιουργία την φιλοξενία αλλά και την συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Γνωρίζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα, δεν έχετε ούτε τις γνώσεις, αλλά ούτε και τον χρόνο που απαιτείται για την δημιουργία του website σας. Έτσι, τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς!

  • Θα σχεδιάσουμε και θα σας προτείνουμε το γενικό layout (την γενική εικόνα δηλαδή) της ιστοσελίδας σας.
  • Θα σχεδιάσουμε και θα σας προτείνουμε το γενικό layout (την γενική εικόνα δηλαδή) της ιστοσελίδας σας.
  • Θα φροντίσουμε για την φωτογράφιση χώρων και προϊόντων που πιθανόν θα χρειαστούμε.
  • Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καταλληλότερο διαθέσιμο domain name και θα το καταχωρήσουμε για σας.
  • Θα φιλοξενήσουμε την ιστοσελίδα σας στους ταχύτατους linux servers που διαθέτουμε και όταν τελειώσουμε, θα φροντίσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Ελάτε στην SMILEWEB να γίνουμε πρώτα απ' όλα φίλοι, να χτίσουμε μαζί μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, να σχεδιάσουμε μαζί τον δικτυακό σας χώρο να σας προτείνουμε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη και να πληρώσετε τελικά ότι καλύτερο γίνεται με τα λιγότερα χρήματα<

Ελάτε στην SMILEWEB να γνωριστούμε, να πιούμε ένα καφεδάκι, να κουβεντιάσουμε τις ανάγκες σας και θα διαπιστώσετε την σύγχρονη αντίληψη μας στην εξυπηρέτηση , την συνεργασία αλλά κυρίως στην αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας.

Linked Articles


Με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος εξασφαλίζει μεγάλη απήχηση μέσω ενός ελκυστικού πακέτου προϊόντων, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες προβολής.
Είναι κατάλληλο μέσο για στοχευμένη προβολή.
Είναι ο πιο σύγχρονος διαδικτυακός επαγγελματικός κατάλογος της κρήτης.
Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν κυρίως να αγοράσουν ένα προϊόν ή μία υπηρεσία.
Ελκύει ξενόγλωσσους χρήστες από όλο τον κόσμο που ψάχνουν εταιρείες και υπηρεσίες στην Κρήτη εκμεταλλευόμενο την παράλληλη καταχώρηση στην αγγλική γλώσσα.
Σε αντίθεση με υπόλοιπα μέσα, οι πελάτες αναζητούν τη διαφήμισή της εταιρείας ή του επαγγελματία, και όχι το αντίθετο, γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή αποδοτικότητά της.
Ανταποκρίνεται στη διεθνή τάση για προβολή μέσω μηχανών αναζήτησης πληροφορίας.
Καλύπτει ανάγκες διαφορετικού προφίλ χρηστών λόγω πληρότητας της βάσης δεδομένων.

Προϊόντα

Οι κριτικές συνοπτικά (0)


Προς το παρόν δεν υπάρχουν κριτικές.

Γράψτε μια κριτική

Αποδέχομαι Όροι και Προϋποθέσεις
Αποθήκευση Εκτύπωση

Επικοινωνία Smileweb

Πρόσθετες λεπτομέρειες

     

Ο επιχειρηματικός κατάλογος Κρήτης

αποτελεί project της 
Stelman Trade Ltd