Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες; Καλέστε μας στο: +30 2810 259 346

Τιμοκατάλογος Banners

Τι είναι τα banners;

Ο όρος Banner αναφέρεται σε μια χαρακτηριστικά ορθογώνια ή τετράγωνη διαφήμιση που τοποθετείται σε μια ιστοσελίδα είτε στο πάνω μέρος, είτε στο κάτω, είτε στις πλευρές του βασικού περιεχομένου της και όταν κάποιος κάνει κλικ σε αυτό μεταφέρεται στην ιστοσελίδα του διαφημιστή με την οποία είναι συνδεδεμένο.

Παλαιότερα, ένα banner περιείχε κείμενο και απλές γραφικές εικόνες. Σήμερα, με την ανάπτυξη του διαδικτύου, των νέων τεχνολογιών και των ταχυτήτων πρόσβασης, ένα banner μπορεί να είναι πιο σύνθετο και να περιέχει κείμενο, κινούμενα γραφικά (animation), ήχο ή/και βίντεο. Τα banners χρησιμοποιούνται συνήθως για διαφημίσεις σε ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό κέρδος για του διαφημιζόμενους.
Ανάλογα με το που αλλά και το πως θα εμφανιστεί η διαφήμιση σας στην ιστοσελίδα μας διαμορφώνεται και η χρέωση της.

Όσον αφορά την θέση έχουμε τις παρακάτω κατηγορίες:

 1. Αρχική σελίδα
  Διαφήμιση στην αρχική σελίδα του crete4all. Ορατή σε ΟΛΟΥΣ τους επισκέπτες μας.
 2. Σελίδες γενικών πληροφοριών
  Εδώ η διαφήμιση σας εμφανίζεται σε τομέα με σχετικές με το αντικείμενο σας πληροφορίες. Σε ένα άρθρο για παράδειγμα σχετικά με ταξιδιωτικές συμβουλές θα μπορούσε να εμφανιστεί η διαφήμιση ενός ξενοδοχείου ή μιας αεροπορικής εταιρίας.
 3. Αρχική σελίδα κατηγορίας
  Στην περίπτωση αυτή η διαφήμιση σας εμφανίζεται στην αντίστοιχη σελίδα με τις ομοειδής επιχειρήσεις και φυσικά ξεχωρίζει από αυτές! Δείτε παράδειγμα εδώ

Όσον αφορά την εμφάνιση έχουμε τις ακόλουθες επιλογές:

 1. Σταθερή εμφάνιση 100€/μήνα για σελίδα κατηγορίας και γενικών πληροφοριών και 500€/μήνα για την αρχική σελίδα
 2. Περιστρεφόμενη εμφάνιση (max 5 adv/banner) 50€/μήνα για σελίδα κατηγορίας και γενικών πληροφοριών και 100€/μήνα για την αρχική σελίδα
 3. Τυχαία εμφάνιση 5€/μήνα για σελίδα κατηγορίας και γενικών πληροφοριών και 10€/μήνα για την αρχική σελίδα

 

 

     

Ο επιχειρηματικός κατάλογος Κρήτης

αποτελεί project της 
Stelman Trade Ltd