Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες; Καλέστε μας στο: +30 2810 259 346

Πολωτικός δίσκος

Μετεώρων 14,71 307, Ήερακλειο,Κρήτη

Αναλυτικά

 

POLARIS είναι μοναδική συσκευή που λειτουργεί σε επιστημονική βάση, με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να μάθετε την πραγματική σας ενεργειακή φύση. Θα ενθουσιαστείτε τις με νέες γνώσεις σχετικά με τη ζωτική ενέργεια και τη συναρπαστική θετική επίδρασή της σε κάθε πτυχή της υγείας και της ζωής σας.

POLARIS είναι ισχυρό εργαλείο για την αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητας. Ο δίσκος πολλαπλασιάζει τη ροή της ζωτικής ενέργειας (βιοενέργειας) στον οργανισμό σας και τον ενθαρρύνει να θεραπευτεί μόνος του με ένα εντελώς φυσικό τρόπο που αποτελεί, άλλωστε, η μοναδική λύση. Το πρόβλημα προκύπτει όταν πέφτει το επίπεδο ή διαταραχθεί η ροή της ενέργειας στον οργανισμό μας, πράγμα που ο POLARIS αντισταθμίζει και λύνει με επιτυχία.

Εμείς στον οργανισμό μας έχουμε όλους τους μηχανισμούς αυτοίασης και όλα τα φυσικά φάρμακα που αλάνθαστα δρουν και για τα οποία δεν υπάρχει κίνδυνος υπερδοσολογίας. Χρειάζεται μόνο να εκκινηθούν αυτές οι διαδικασίες αυτορρύθμισης.

Με τον POLARIS μπορεί να επιτευχθεί βελτίωση σε σχεδόν όλες τις πτυχές της ανθρώπινης υγείας όπως το υποδεικνύουν οι εμπειρίες πολλών χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Προϊόντα

Image Gallery

Οι κριτικές συνοπτικά (0)


Προς το παρόν δεν υπάρχουν κριτικές.

Γράψτε μια κριτική

Αποδέχομαι Όροι και Προϋποθέσεις
Αποθήκευση Εκτύπωση

Επικοινωνία Πολωτικός δίσκος

Πρόσθετες λεπτομέρειες

     

Ο επιχειρηματικός κατάλογος Κρήτης

αποτελεί project της 
Stelman Trade Ltd