Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες; Καλέστε μας στο: +30 2810 259 346

Τιμοκατάλογος

Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι προβολής στο crete4all.com, ανάλογα με τις ανάγκες προβολής της εκάστοτε επιχείρησης ή του εκάστοτε επαγγελματία:

1. Δωρεάν Καταχώριση
Περιέχει μόνο τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης και εμφανίζεται κατά κανόνα μετά τις πληρωμένες καταχωρίσεις. Εάν επιθυμείτε δωρεάν καταχώριση συμπληρώστε την

αίτηση δωρεάν καταχώρισης.

2. Πληρωμένη Καταχώριση
H πληρωμένη καταχώριση είναι μια ενισχυμένη με στοιχεία καταχώριση που βελτιώνει την παρουσία της επιχείρησης ή του επαγγελματία και αυξάνει τις πιθανότητες επιλογής από τον χρήστη. Οι διαφημιζόμενοι, πέρα από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής τους (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, κλπ.) έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όλα ή κάποια από τα επιπλέον στοιχεία που προσφέρει η εταιρεία μας και να ενισχύσουν την προβολή τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Συγκεκριμένα μια επιχείρηση ή επαγγελματίας μπορούν να:
προβάλλουν, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, το e-mail, την ιστοσελίδα καθώς και το λογότυπο της επιχείρησής τους
δημιουργήσουν μια παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων – υπηρεσιών τους (στατική σελίδα)
απεικονίσουν τη διεύθυνσή τους σε χάρτη
επιλέξουν ειδικά πακέτα προβολής και να επωφεληθούν από τις επιπλέον δυνατότητες που αυτά προσφέρουν (π.χ. προβολή σύντομου κειμένου για την επιχείρηση – slogan)
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους προβολής στο crete4all.com καλέστε το 2810 259 346 ή εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για προβολή στα προϊόντα μας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση προβολής.

Δείτε τα πακέτα

3. Banner – Buttons
Αποτελεί το δημοφιλέστερο τρόπο διαφήμισης στο INTERNET και είναι ιδανικός τρόπος προβολής για επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά τους ή να προωθήσουν νέα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές ή κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα προς τους δυνητικούς πελάτες τους.
Τα banners τοποθετούνται είτε στην κεντρική σελίδα, είτε σε σελίδες συγκεκριμένων – στοχευμένων κατηγοριών. Για παράδειγμα το banner ενός ξενοδοχείου μπορεί να εμφανίζεται μόνο σε χρήστες που έχουν αναζητήσει την επαγγελματική κατηγορία «Ξενοδοχεία».

Δείτε τα banners εδώ 

 

 

     

Ο επιχειρηματικός κατάλογος Κρήτης

αποτελεί project της 
Stelman Trade Ltd